.

.

Električni komplet za lemljenje 60W sa podesivim temperaturnim lemljenjem bitova set pirografije za sagorevanje drveta za rezanje graviranja

Električni komplet za lemljenje 60W sa podesivim temperaturnim lemljenjem bitova set pirografije za

Procjene:

KM 2.67
Količina robe
Prisutan

Značajke :
Potpuni set
Svaki set sadrži olovku za lemljenje , 41 lemljenje različitih oblika i drugih dodataka, punog postavljenog za razne rezbarenje drveta i proces graviranja
Visoke performanse
Visokokvalitetna keramička tehnologija za zavarivanje omogućava zagrijavanje za zagrijavanje brzo u roku od 45 sekundi, omogućava vam kontrolu vrućine rada na različitim artiklima, rezbarski komplet može raditi na podesivoj temperaturi od 200-450 stepeni Celzijusa.
Izvrsna izrada
Cijela pirografija je lagana i jednostavna za nošenje, ergonomska ručica može vam pružiti neklizajuću ručku i udobno prianjanje i bolji rad u različitim uglovima i zaštititi vas od visokih temperatura. Metalni držač olovke može sigurno izdržati grijanje tokom rada.
premium materijal
Izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala, the Ručka olovke je izdržljiva i otporna na toplinu, metalni komadići za lemljenje su otporne na hrđe i antikoroziju, s dugom uslužnom vijekom.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi