.

.

Vodootporne torbe za montiranje telefona Prednji okvir Torba za cijev sa dodirnim zaslonom Držač telefona Case Biciklizam Biciklistički alat za pohranu

Vodootporne torbe za montiranje telefona Prednji okvir Torba za cijev sa dodirnim zaslonom Držač telefona

Procjene:

KM 7.00
Količina robe
Prisutan

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ova vreća za cijev za bicikliste izrađena je od EVA materijala i zatvarača sa zatvaračem na vaše predmete iz kapi kiše. Sadrži prozor osjetljiv na dodir, suncobran, priključak za slušalice, reflektirajuće elemente i još mnogo isticanja kako bi torba napravila savršen izbor za one koji biciklizam. Karakteristike :
. Hard Eva Shell za otpornost na udar i izdržljivost, vodootporan i jednostavan za. Sunčani vizir dizajniran za lako čitanje u sunčanim danima. Dvostruki zatvarač sa zatvaračem zaustavlja se od viđenja u torbu. Luka za slušalice omogućava vam uživanje u muzici dok vozite bicikl. Visoka osjetljivost TOOOOOOOOOKSCREEN TPU prozor omogućava vam da povoljno koristite svoj pametni telefon, kompatibilan sa 4,7 "-6.8" mobilnih telefona. Reflektirajte za dodanu vidljivost i sigurnost noću.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi