.

.

Silikonski zmaj plijesni zmaj lubanje plijesan zmaj kosti silikonski kalup otporan na sudar-otporan na diy zanat za zapanjujuće ukrase širom

Silikonski zmaj plijesni zmaj lubanje plijesan zmaj kosti silikonski kalup otporan na sudar-otporan

Procjene:

KM 5.04
Količina robe
Prisutan

Opis :
Naš svestrani zmajski lubanji silikonski kalup! Ovaj kalup je savršen alat za stvaranjem zadivljujućih zmajeva ukrasa koji se mogu koristiti za širok spektar prilika Naše izdržljiv i siguran silikon dizajniran je za jednostavan za upotrebu i dugotrajno.
Za razliku od drugih jeftinih kalupa na tržištu, naš silikonski kalup se može pohvaliti jednostavnom izlaskom vaših kreacija nakon smole potpuno se izliječi. Jednostavno uvijte kalup, a vaš dragušni remek-dječji lubanje neće napolje napolju. Transparentni izgled kalupa također dodaje element uzbuđenja vašem zanažnom iskustvu, jer možete pregledati proizvodni proces.
Ali to nisu sve! Naš zmajski lubalski plijesan nije ograničen na samo stvaranje prekrasnih ukrasa. Idealan je i za izradu epoksidnih umjetničkih djela koristeći razne materijale poput laganog metala, gipsa, voska, sapuna, epoksida i UV smole.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi