.

.

Asdomo Baby Bath igračke za mališane 1-3, crtani životinjski dupinski bazen igara za bazene Voda Play Set Poklon za kadu Tuš Beach Dojenčad Kids Boys Girls

Asdomo Baby Bath igračke za mališane 1-3, crtani životinjski dupinski bazen igara za bazene Voda Play

Procjene:

KM 3.33
Količina robe
Prisutan

Značajke
1 Navijanje i pustite : Navedite igračke za kupanje, a zatim ih stavite u vodu da biste vidjeli da lepršaju papuče i gurbe se kroz vodu, čineći se da se vaše malene guže. Neka Baby uživa u kadu : samo sretan bez plakanja! Djeca uvijek radije odabire jarko obojene igračke za kupanje! Svijetle boje pomažu u obuci dječije sposobnosti da razlikuju boje, vježbaju bebinu ruku i poboljšaju koordinaciju ruku i mozga; Također pomaže u razvoju kognitivnih sposobnosti i razumijevanju fizičke plovnosti. Netoksični materijal i sef : Ove igračke za kupanje izrađene su od plastike. Jedinstveni dizajn odmah se osuši igračke za kupke, a rubovi su dovoljno glatki da bebe dodiruju, igraju i zagrljaju. Takođe, ne baterijom, 100% je sigurna za vaše bebe!
4. Izvrsno za igru ​​bilo gdje : ove igračke za kupke za bebe su sjajne i za u ili iz vode; Možete se igrati s njim u kadi, bazenu, plaži ili čak samo na podu.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi