.

.

Walmeck Profesionalna kamera CPL FLD Filteri Filteri i Altura Fotografija Neutralni gustotnji filter set Fotografski dodaci

Walmeck Profesionalna kamera CPL FLD Filteri Filteri i Altura Fotografija Neutralni gustotnji filter

Procjene:

KM 10.97
Količina robe
Prisutan

Filtri (neutralna gustina) Smanjite količinu svjetla koja dosegne filmu bez utjecaja na boju Može se koristiti za omogućavanje sporih brzina zatvarača. Takođe se može koristiti za bolje odvojene subjekte sa pozadine omogućavajući širi otvor, efikasno smanjenje dubine polja. Izvrsno za portretu i na otvorenom. karakteristike :
. Ovi su filtri dvostruki navojni koji omogućavaju dodatne filtere ili dodatne opreme koji se montiraju jedna iznad druge. Proširite se na punu dužinu za upotrebu sa telefoto sočivom. Sažmi na sredinu za široke kutne snimke. Dodavanje poklopce objektiva može pomoći u ramnjivima, ti krugovi svjetlosti koji mogu pratiti slike gdje je jak izvor svjetlosti upravo izvan okvira. Profesionalni dizajn oblika tulipana (poznat i kao "cvijet" ili "latica" oblik) omogućava veću svestranost. Ultra nježna, izuzetno fina mikrovlaknica ostavlja ogrebotine, pruge ili oznake.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi