.

.

Sportski kuh za vodu Prijenosni poklon za promenljivo plastično izdržljivo kreativni veliki kapacitet visoka temperatura

Sportski kuh za vodu Prijenosni poklon za promenljivo plastično izdržljivo kreativni veliki kapacitet

Procjene:

KM 0.67
Količina robe
Prisutan

Značajke
Besplatno i za višekratnu upotrebu : Ova bočica s vodom izrađena je od visokokvalitetnog krupnog okruženja ekološki prihvatljive tritan Copolyester plastike, 100% BPA besplatna i toksina, osiguravajući zdravo piće Zaljubit ćete se u svoje tijelo za mrlje. 35oz / 1000ml Veliki kapacitet : Velika boca vode ima 1000ml, a prikazano je u izgledu prozirne i matene. Podsjetite da ostanete hidrirani i pijte dovoljno vode, bolje postići ciljeve za fitnes, uključujući gubitak kilograma, kontrolu apetita i cjelokupno zdravlje.
Conction Dizajn : Gym boca prihvaća dizajn slame u pufera za zaustavljanje vode od prskanja. Bočica u teretani opremljena je slamkama na hrani. Flip Top poklopac je sigurnom bravom, čineći ga otpornosti na prašinu i nepropusnost. Otvorite jednom rukom klikom na gumb, možete uživati ​​u iskustvu pipka za prskanje dok radite ili vježbate. Motivacijski citati i vremenski marker : boce vode imaju motivacijske citate i marker vremena.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi