.

.

CANDY DISPENSER zrno zrno zrna kašika Kuhinja Višenamjenska hrana Kontejner 5,5l Cereal Dissenser za suhe hranu za orahe

CANDY DISPENSER zrno zrno zrna kašika Kuhinja Višenamjenska hrana Kontejner 5,5l Cereal Dissenser za

Procjene:

KM 10.99
Količina robe
Prisutan

Opis : 【Veliki kapacitet】 Kontejneri za skladištenje žitarica je 5,5l kapaciteta, dimenzije : 42 Pružanje dovoljno prostora za veću porodicu.
【Višenamjenski dispenzer je pogodan za skladištenje zobene kaše, riže, brašna, grickalica, slatkiša, orašastih plodova, hrane za kućne ljubimce i ostale suve hranu. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, ovaj spremnik je dizajniran da izdrži svakodnevno trošenje duže upotrebe.
【Jednostavan pristup】 Dispenzer suhih hrane je gladak i jednostavan pristup, pogodan za rad. Uživajte u trenutnom pristupu vašim omiljenim žitaricama i zrncima sa ovim cerealnim raspršivačem.
【Aplikacija】 : Ovaj skepealni spremnik za skladištenje može se koristiti za dom, kuhinju, ured, trpezariju i bar, nudi vam savršen način za porciju hrane. < /p>Specification : Capacity : 5.5 LSize Chart : 42.5cmx17cmx17cm / 16.69inch paket uključuje : 1 žitarice Molimo vas da se lagano greške zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi