.

.

Svestrana radna pregača sa džepovima Izdržljivi uništavaju kuhinjski roštilj pregača za Chefs Restorani Kafići Podesivi kaiši za

Svestrana radna pregača sa džepovima Izdržljivi uništavaju kuhinjski roštilj pregača za Chefs Restorani

Procjene:

KM 7.50
Količina robe
Prisutan

Opis : Naše pregače čipke, mješavina funkcionalnosti i stila za sve vaše kuhanje ili radne potrebe Ova pregača je dizajnirana uz udobnost, na umu, koja sadrži značajku čipke koja ga čini nevjerojatno lakoći i skinuti.
shvaćen sa vašom zaštitom, ova pregača se učinljivo vi od masti, tečne i hrane za hranu, osiguravajući da vaša odjeća ostane čista i besprijekorna. Nema više brige o upropaštavanju omiljene odjeće dok kuhate oluju! .
Ali to nije sve ovo pregača takođe dolazi i sa ručkim džepovima za jednostavno skladištenje malih predmeta poput pribora ili kartica za recept. pozdraviti se da se muči za vašim alatima; Sve što vam treba biti će vam u pravu na dohvat ruke.
Stražnja strana ove pregače zamišljeno je dizajnirana s podesivim kaiševima, čineći ga jednom rješenjem za sve pogodno za sve. Bilo da ste sitni ili plus veličine, budite sigurni da će ova pregača pružiti ugodno i sigurno uklapanje.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi