.

.

Obrazovna slova Pravopisne igračke igre riječi koje odgovaraju učenjem dječaka djece i obrazovanja Obrazovne igračke za godinu star ostalih višebojnih

Obrazovna slova Pravopisne igračke igre riječi koje odgovaraju učenjem dječaka djece i obrazovanja Obrazovne

Procjene:

KM 1.00
Količina robe
Prisutan

Vidjeti i pravopisivanje igračaka za učenje, utakmica igara na vidljivim riječi Dječja dječaka Djevojke Opis : [pobuditi dječji interes za učenje] Vizualne riječi su prvi korak u čitanju Ima slatke znakove i šarene, jednostavne drvene blokove abecede. Ova edukativna igračka toddler odličan je alat za učenje jezika. Iz jednostavnog prepoznavanja slova, odgovarajućim izradi riječi za ocjenjivanje, poticanje kreativnosti, maštovitih igara i učenja pisama, ovo pomaže uložiti temelj za cjeloživotno za učenje. Odgovarajuće kartice za pravopisne riječi, mogu poboljšati svoje fine motoričke sposobnosti, postati upoznati sa slovima abecede i brzo naučiti da pišu osnovne riječi poput sunca! Zamišljene igre i pismo učenje čine pravopisnim i zabavnim i pomažu u razvoju dječije sposobnosti da prepoznaju riječi, sjećate se riječi i čarolija.
[Sigurnosni i zaštitni materijali za zaštitu okoliša] : Ovaj skup igračaka za učenje izrađen je od visokokvalitetnih građevnih blokova i karton.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi