.

.

Standardni štand za cvijeće u zatvorenom prostoru Drveni pogon za postrojenje Spakiranje vaza zaslon stolice začulente polica

Standardni štand za cvijeće u zatvorenom prostoru Drveni pogon za postrojenje Spakiranje vaza zaslon

Procjene:

KM 15.49
Količina robe
Prisutan

Opis
Ovaj sagradni postolje izrađen je od odabranog premium bambusovog materijala, snažnog i izdržljivog, laganog i prenosivog Izrađena je odlične izrade, sadrži jednostavan stil i glatku površinu. Pogodan je za držanje vaze, cvjetni lonac, mali sadnica, rezervoar za ribu, kamen i tako dalje.
funkcije
-kolor : kao što je prikazano
-Materijal : Wood
-Size : 15.55in
-plantno postolje izrađeno je od prirodnog drvenog materijala, možete jasno vidjeti teksturu Drvo, uslužno i pouzdano, nije lako slomiti ili izblijediti, mogu ga pratiti da se koristi za duže vrijeme.
-usoki drveni štandovi mogu se postaviti na podu kako bi se spriječilo da vaši podovi od vlaženja i mogu se primijeniti i za vlaženje ukras za dodavanje drugog stila u vaš dom.
-vjet težine i jednostavno za nošenje, tako da lako možete promijeniti postavljanje na njih da biste udovoljili vašim potrebama za ukrašavanjem sa malim nogama i Tabela izgleda izvrsno i lijepo, lako je privući druge pažnje, stavljajući ga kao ukras u vašem domu može pokazati vaš dobar ukus svojim gostima.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi