.

.

Crvena dugačka cijev ptica hummingbird Hrana viseći ulagač za dvorište

Crvena dugačka cijev ptica hummingbird Hrana viseći ulagač za dvorište

Procjene:

KM 9.99
Količina robe
Prisutan

Opis :
sa jedinstvenim dizajnom u obliku flaute, jedan hranilica može privući više hummingbirds u vaše dvorište Horizontalni dizajn omogućava hummingbird ugao gledanja na 360 stupnjeva prilikom hranjenja, koji je u skladu sa svojim prirodnim instinktom da provjeri opasnost.
Prozirni cevasti dizajn povećava kretanje jezika hummingbird-a prilikom hranjenja i pomaže Korisnik za nadgledanje nivoa nektara bez otvaranja ulagača na prvi pogled.
Izrađen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, izdržljiv je i praktičan. Može se povremeno primiti više od 20 hummingbirda, minimiziranje zaštite od resursa i širenje prirodnog teritorijalnog instinkta. Luke za hranjenje pozicioniraju se kako bi se postigli najbolji nektarski pristup, a ravnomjerno su raspoređeni i dovoljni za bočni hranjenje.
Postoje 3 vrste za vaš izbor 40cm, 50cm, 60cm. Sa svojim jezicima 20 do 80 puta u sekundi, ovaj ulagač vam omogućava uživanje u neviđenim pokretima.
Pogodan je za napolju, palubu, popločanu terasu, vrtu, dvorište i tako dalje. Korištenje dva podesiva užad (uključena), može se lako objesiti na prikladnoj lokaciji, kao što su dvije pastirske kuke za pse, skele ili sa krova kuće ispred prozora. Provjerite je li uvlakač ptica ravan, a zatim upotrijebite mali lijevak koji je pružen da biste napunili hummingbird nektar na pola puta.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi