.

.

Zipper šivanje patentnih zatvarača crna dvokrevetna otvorena kaput za teške uvjete nevidljivih rasutih obrtnih voda Odjeća od plastike

Zipper šivanje patentnih zatvarača crna dvokrevetna otvorena kaput za teške uvjete nevidljivih rasutih

Procjene:

KM 8.80
Količina robe
Prisutan

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje po porođaju od joybuy marketplace-a
r. Ovo je crni patentni zatvarač, napravljen od materijala dugo koristeći. Za dodavanje / zamjenu patentnih zatvarača u suknje, haljine itd., šivaći projekte, DIYS i ostale zanate. Savršeno uklapanje za sve projekte za šivanje, ali ne ograničavajući se na jaknu, dolje jaknu, torbe, odjeću, šminku ili stacionarne torbe, jastuče i još mnogo toga!
r. funkcije
r. - Materijal : smola. - Veličina : 90 x 4,5 x 0,5 cm. - patentni zatvarač izrađen je od materijala dugo vremena koristeći. - Lagana je pogodna za upotrebu i skladištenje. - Za dodavanje / zamjenu patentnih zatvarača u suknje, haljine itd., šivaći projekte, DIYS i ostale zanate. - Može se pričvrstiti na većinu materijala kroz šivanje ili nanošenjem ljepila odjeće ili vrućeg ljepila. - Savršeno pogodno za bilo koji projekti za šivanje uključujući, ali ne ograničavajući se na jaknu, dolje jaknu, torbe, odjeću, šminke ili stacionarne torbe, jastuče i još mnogo toga!
r.

Detaljne karakteristike

Slični proizvodi